r Tracy kang komentar padha digawe dina sak resmi hajat mengeti 10th saka Sands Macao ana casino ing dubuque iowa.
Property dumunung ing semenanjung Macau kabuka ing 18 Mei, 2004 apa casino ing catalina island. Sands Macao iki pisanan casino ing kutha njaba saka Stanley Ho Hung Sun 40-taun monopoli lan titik wiwitan saka Las Vegas Sands Corp kang foray ing Asia.minangka Vegas Sands punika perusahaan tiyang sepah saka Sands China apa kasempatan njupuk royal flush ing texas holdem. Ngluwihi ngerayakno 10 taun wiwit kita kabuka property page in Langkawi, kita uga ngrameke luar biasa jangkah saka wutah kita kabeh wis katon liwat iki 10 taun kepungkur," ngendikane Pak Tracy apa casino heist mbayari.
"Sands China wis thukul tremendously mesti wae, nanging malah luwih pinunjul wutah saka Macau menyang donya pusat pariwisata lan luang." e ditambahake: "Kita perusahaan bakal terus kanggo pengaruh sawijining resor terpadu bisnis model kanggo nggawa bantuan paling apik ing paling apik kanggo Macau, kalebu donya kang jeneng paling gedhe ing olahraga, film, musik lan liyane." tato saka kertu poker.