eutsche Bank analyst Karen Tang wis ngandika SJM Holdings Ltd diwènèhaké sawijining peran minangka Macau pimpinan pasar ing waktu pisanan 2014, karo saingan Sands China ngakoni 23.2 persen kanggo SJM 23 persen ing kawitan telung sasi saka taun.alaxy Entertainment Group Ltd bagged a 21,2 persen nuduhake Macau revenue game pungkasan sasi, dibandhingake kanggo 12.8 persen kanggo Melco Makutha Hiburan Ltd.ynn Macau Ltd teka kalima karo 10.5 persen saka pasar bareng, ahead saka MGM China Holdings Ltd karo 9.3 persen, miturut tokoh nyawiji dening GGRAsia.arket-sudhut, Macau casino game reged bathi kanggo Bisa ngrambah MOP32.35 milyar (US$4.05 milyar); taun ing taun tambah saka 9.3 persen ngandika search pengatur.ay revenue tansaya ing slowest tingkat saben wulan katon ing patang sasi, karo VIP babagan kamungkinan kanggo dadi ranging ing ngisor iki pangarepan, analysts ngomong layaran kanggo ora ono singapura casino. Sing ora dadi cetha resmi nganti sawise mburi waktu liya nalika pamisah antarane massa-pasar lan VIP game nomer bakal announced dening Macau kang Game Pengawasan lan Sesambungan Biro.elco Makutha dropped 1,5 persen, Wynn Macau ditutup 1.2 persen luwih murah lan MGM China enggo bareng slid 0.56 persen. apa black jack paint digunakake kanggo.