Iku uga bakal kalebu department store, kira-kira 50 pangan lan wedang cedhak, telung menara omah lan lima hotels nampilaken Ritz Carlton lan Brisbane page 6 star hotel, ing antarane wong akeh keuntungan liyane. Joint venture antarane telu, saiki resmi dilakokno dening Panggonan Brisbane Konsorsium, ndadekake iku salah siji saka hiburan paling gedhé lan game kelompok ing Australia restoran cedhak crown casino perth. Kang ngarepake joint venture kanggo ngluwihi sing nomer lima taun sawise sawijining diantisipasi 2022 opening, miturut Standar. Iku uga mlebu dening Star Hiburan Group Ketua John O ' Neill, Chris Hoong saka Wétan Tebih Konsorsium lan Conrad Cheng Chow Tai Fook Enterprises paling fantasi bal-balan konsep slot.
Iku kira-kira sing ing Ratu Malaysia Brisbane bakal nggawe luwih saka 2,000 construction proyek, lan sawise iku operasional ing 2022, kira-kira 8,000 aktif proyek, miturut Departemen Pembangunan Negara paling cepet mbayari casino online. Iku bakal duwe 2500 slot max, luwih saka ing Sydney, lan unlimited game tabel, kalebu 'elektronik' tabel game.

Panjenenganipun diterangno dening matur, "Mainlanders ora arep kanggo pindhah menyang Macau saiki, padha wedi informasi pribadhi bakal dianakaké dening pemerintah kanggo nggunakake marang wong-wong mau." Hoong pangajab ing "limang kanggo pitung taun" Far East kang aset Australia bakal pindho kanggo 15 persen paling felt kanggo meja poker. Far East Konsorsium Internasional investasi ing Australia Ratu Malaysia Brisbane, negara kang paling gedhe casino project, wis samesthine kanggo generate pangentukan saka HK$2 milyar tahunan.