GeoComply wis resmi applied kanggo New Jersey game online lisensi seminole hard rock poker kamar nomer telpon.

Geolocation specialists, sing nampa Nevada aku-game licence ing juni, dadi page tenan kanggo ngirim aplikasi kanggo Internet Layanan Ancillary licence karo New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane sugih casino ora simpenan kode. GeoComply USA CEO Anna Sainsbury ngandika: "New Jersey iku sawijining pasar penting kanggo kita lan kita pelanggan lan kasunyatan sing GeoComply iki pisanan Internet Ancillary entitas kanggo kasil kirim kanggo lisensi pratondo kita prasetya kanggo kang siap kanggo pasar-bukaan ing November." sugih casino ora simpenan bonus ndaftar.