Ana sawetara akhir minggu sampeyan mung ngerti sing arep dadi pinunjul ing college bal-balan. Ing Sooners ana ing telung-cara dasi kanggo pisanan ing konferensi, nalika TTU game bali. Bama-LSU ora mung ageng SEC game. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre piala donya rugby final monte casino. Amarga LSU wis mundhut, iku wis kanggo menang kene kanggo tetep sawijining College bal-Balan Playoff ngarep-arep urip.

Ing Big 12, No ora brisbane duwe casino. 15 Texas – lagi disambungake kanggo pisanan karo Oklahoma ora ca tax gambling winnings.

Pasang wis menangaké sing kepungkur pitu marang LSU, dening saben saka 13 nilai. 4 Tigers ora kapinteran saka segara duwe casino. 7 Oklahoma kunjungan Texas Tech ana casino ing royalton antigua.