UK totoan operator Ladbrokes mundur alus bukak saka sawijining revamped spanyol-madhep Sportium joint venture minggu iki ana casino ing iberostar wungu bale suites.
Ing September, Lads wis disaranake online olahraga totoan lan casino joint venture karo spanyol operator Cirsa bakal miwiti Nov flamingo casino gevgelija poker kamar. 1, nanging kangelan stemming saka Lads' online migration kanggo sawijining ngarep anyar ing Playtech lunak platform ketoke gummed munggah karya.eGamingReview kacarita sing aktif Playtech migration uga bakal matesi alus miwiti kanggo Cirsa pelanggan mung, karo pelanggan ing Lads spanyol-madhep Lbpuestas account pungkasanipun kang pindah liwat kanggo Sportium sapisan Playtech pungkasanipun rampung puteran Lads' ban flamingo casino kansas city. Gusti mirsa Lads' shareholders wis ora wis akeh surak bab akhir-akhir iki, apa karo macem-macem bebaya mediawiki meksa nindakake perkara saham mudhun saka sawijining 243p puncak ing Maret kanggo mung 168p on Wednesday.

Nanging Lads wis sawetara kabar apik kanggo ngumumke minggu iki, gadhah ditambahi tekan sawijining anyar ijol-ijolan totoan produk seluler dunyo missouri. Ing Ladbrokes ijol-Ijolan digawe sawijining debut pungkasan sasi minangka kapisah klien ing jaringan Betdaq, ing ijol-ijolan totoan operator angsal dening Lads awal ing 2013 flamingo casino lowongan ing kimberley. Lads saiki wis mbalek metu loro versi seluler saka sawijining ijol-ijolan, siji kanggo smartphone lan liyane kanggo tablet springbok casino ora bonus simpenan kode februari 2021. Ing durung liyane ceria Lads pembangunan, Alexis Murphy wis ditunjuk kanggo mimpin Lads' ngisi menyang Belgium kang gambling online arena. Lads, kang makaryakke watara 270 toko totoan kopi ing Belgium, punika kabaripun ngarahake kanggo njupuk tumindak sing online ing awal taun anyar. Murphy, a Betdaq lan Bag Ireland alum sing gabungan Lads ing Mei, bakal ngganti Ladbrokes Belgium ngatur direktur Alan Smith, sing disetel kanggo pensiun taun sabanjuré sawise saklawasé telung-dasawarsa main mlaku nyimpen.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre springbok casino ora bonus simpenan kode desember.