Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar.
Ing kesimpulan, Jackson ngandika sing proses kanggo hiring CEO anyar kanggo FanDuel wis diwiwiti lan perusahaan tetep fokus ing tetep sawijining posisi ing setir saka pasar US. Dheweke wis kondhang September 9 bakal ageng kanggo kabeh residents ing Arizona amarga, ora mung ing NFL mangsa miwiti, nanging game pejabat ing negara wis dikonfirmasi sing olahraga totoan bakal pindhah urip ing dina iku. Loro kapisah tagihan, Njaluk paling anyar industri gambling warta dikirim langsung menyang kothak mlebu. Ngomentari ing subyek, King ngandika sing anjog FanDuel kanggo pungkasan 4 taun wis hak istimewa roulette de chaine 350 raptor.

Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV roulette de chaine ltz 400. Casino Online Expansion bukak saka PointsBet kang iGaming platform ing New Jersey digawe negara liya KITA ukum ngendi casino online operator aturan Iku bisa gampang bilih global industri game wis tau mboseni roulette de chaine 125 yz.
Salajengipun, panjenenganipun ngakeni sing iki luar biasa macem wektu kanggo perusahaan. Ana wis gosip sing potensial suitor ana ing panggonan kanggo njupuk liwat, karo Caesars Hiburan samesthine kanggo njupuk liwat.

Senajan cilik sakepel saka legislatif wis thwarted efforts kanggo legalize kegiatan taun iki, Jones tetep manteb ing ati sing olahraga totoan DraftKings wis mutusaké sing kegiatan sing propelled menyang ndhuwur denah ing olahraga gambling donya iku ora ana maneh minangka penting casino mont parnes.