Pengunjung marketing kampanye kanggo ES Afrika 2018 (24-25 oktober, Johannesburg, Afrika Kidul) resmi ditindakake karo pendhaftaran arep manggon ing www.iceafrica.za.com roulette de chaine 125 yz. The akeh ngenteni acara, kang bakal dadi pisanan wusana ES account wis tugasaken njaba saka Britania Raya, bakal ngemot pameran lan co-dumunung ES VOX gaya konferensi program darmabakti kanggo pangembangan industri ing Bawana, kang wis kurangé populasi 1,6 milyar wong, 68% saka kang ana ing umur 27 casino mont parnes. Dan Watu, Senior Manager Marketing ing Clarion Game, ngandika: "Ing ES London 2017, kita padha takon dening anggota penting saka industri yen kita bakal njelajah iso kedaden ngatur lan ngetokake profesional B2B acara kanggo apa salah siji saka donya game paling dinamis lan macem wutah pasar casino mont parnes sugih kode.
Langkah pisanan kita iki bukak saka Game Afrika ing 2017, kang kita wis transitioned kanggo ES Afrika, pisanan ES account wis kesah njaba UK casino mont tremblant sugih kode. Luwih saka enem sasi ahead saka upacara opening, ing tingkat saka kapentingan pinunjul karo tombol panyengkuyung, pamicara, sponsor lan media siap kanggo melu karo game newest acara account." Panjenenganipun ditambahake: "Salawasé ukuran ES Afrika ora bakal padha minangka ES London, kita bakal dadi padha nggawa tingkat saka prasetya, pikiran, kreatifitas lan profesionalisme sing wis digawe ES London ing donya favorit B2B game acara." ES Afrika bagéan saka Clarion Game stabil saka acara lan publikasi kanggo internasional masyarakat game, kalebu: intelligence sumber daya babar Blas Game lan iGaming Bisnis; babar Blas Game Academy latihan seri, lan lengkap portofolio saka konferensi lan pameran, kalebu ES London, iGB Manggon!, daerah Game Congresses, ing WrB seri lan Affiliate Konferensi seri casino mont tremblant madhang dimanche. Kanggo informasi luwih lengkap ing ES Afrika lan kanggo ndhaftar, ngunjungi situs web ing: www.iceafrica.za.com Media Inquiries: Dan Watu – [email protected] +44 (0) 20 7384 8121 Chris Jones – [email protected] +44 1273 699 900 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre free pokok poker multi tangan deluxe.