Sauntara kuwi, Macau casino operator Sukses Semesta Group Ltd.ora sweating downturn ing bisnis liwat ing Macau. Sukses Semesta Wakil Ketua Hoffman Ma Ho-wong digawe iku cetha kanggo Hong Kong Ekonomi Journal sing perusahaan punika "pancen kasengsem" ing njupuk dhewe lisènsi ing Macau.
"Ing downturn ing game ing Macau nawakake kesempatan kanggo Grup kanggo luwih nembus Cina pasar game ing loro VIP lan Massa Game perangan, dening aturan sing luwih apik komersial syarat-syarat kanggo junket operator lan agen minangka asil saka NagaWorld kang kurang struktur biaya," perusahaan ngandika ing sawijining financial statement casino mont tremblant sugih kode. Pemerintah wis ora tipped sawijining tangan ing apa course saka tumindak iku plans kanggo njupuk, nanging Ma punika yakin sing ing paling siji lisènsi anyar bisa dadi ana, karo kuwat luwing seneng menyang investasi ing "non-game pariwisata proyèk." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Ing nalisir, perusahaan plans kanggo nawarake kanggo game anyar lisènsi yen gosip mbuktekaken bener sing pamaréntah bakal jeksa agung bisa ngetokake salah siji game lisensi kanggo perusahaan lokal kanggo break dominasi saka Cina lan US-diduweni kasino ing donya kang paling gedhé gambling hub. Rencana iki saka aturan sing luwih dhuwur bayaran kanggo junket operator nerangake karo biaya casino mont tremblant madhang dimanche. Kanggo menehi kredit, NagaCorp ora mbuang sembarang wektu nyoba kanggo narik kawigaten gamblers iki metu saka Macau lan menyang Kamboja.
Perusahaan sing makaryakke Kamboja kang paling gedhe casino, NagaWorld, njupuk kauntungan saka lengkap Macau kang gambling sadhu, utamané karo VIPs lan rollers dhuwur sing diwiwiti kanggo njelajah game liyane acara ing wilayah free pokok poker multi tangan deluxe. "Yen ana tender umum ing lisensi game, manawa kita duwe kapentingan," ngandika Ma. Kamboja operator casino NagaCorp dilapurake 17% tambah ing revenue game reged kanggo $381.4 yuta minangka VIP totoan volume tambah 35% kanggo $6.2 milyar. Senadyan tambah cetha ing revenue game reged, NagaCorp mediawiki net mung tansaya sangang persen kanggo $136 yuta free uk ora simpenan bonus casino.