Iki wektu kang wis mbelo kang juragan dening nyatakake yen owah-owahan padha ngrancang sadurunge Amaya disualekno, lan sing biaya nglereni perlu supaya kanggo PokerStars kanggo terus kanggo dadi pimpinan donya sugih casino ora simpenan bonus ndaftar. Nanging padha disimpen paling kontroversial gagasan nganti pungkasan.

Akeh wong sing pracaya iku ana statement sing ketoke sing sethitik banget perusahaan kanggo sing dikarepake, lan minggu iki wis dirilis statement liyane sing reeks saka perusahaan nangani ing Kontak Lengkap Poker blog sugih casino ora bonus simpenan 150. PokerStars announced plans kanggo ngisi 2.5% exchange rate ragad kanggo kabeh celengan lan withdrawals, lan banjur tambah rake ing sawetara saka sudhut game, kalebu tambahan tax-related biaya ing negara-negara sing subjected kanggo peraturan anyar tax tagihan (kaya UK 15% titik konsumsi tax) sugih casino ora simpenan kripik free. Reaksi iki sepisan maneh musuhan minangka pemain digunakake ngritik sawise Golden Boy saka poker, kalebu a jajak pendapat ing 2+2 pitakonan apa kang Poker Hall of Fame prabawa kudu revoked?Begjanipun, pangertèn umum misale jek dadi berlaku karo 54% pilihan "ora" kemewahan bahia principe runaway bay casino. Iku panggonan ngendi wong pindhah kanggo nyoba banyu lan kanggo PokerStars, banyu sing wis ngrambah titik didih kemewahan casino kanada mlebu ing.