Firich uga bakal nambah sawijining saham saka 19% kanggo 20%, ninggalake Drozdov saham ing 15%.

Hong Kong Standar kacarita sing Summit Pinuju bisa uga kudu mundhakaken ibukutha tambahan – bisa liwat advertisement saka enggo bareng kanggo Firich – kanggo nggawe advertisement kasunyatan free uk casino bonus ora simpenan. Senadyan menginake operator karo paling tingkat tax ing wilayah, Rusia wis berjuang kanggo narik kawigaten internasional kapentingan ing Primorye, akeh minangka iku wis ing negara kang telu liyane resmi sanctioned game zona, kang dumunung ing wilayahé bisa diliwati bagéan saka negara ngendi iku slot mikro sd ing ngalih. Ho ngemu tambahan 5% ing Kawitan Gambling Perusahaan saka Wétan Tebih joint venture liwat kang Melco Pembangunan Internasional ngendi sandi paling cedhak casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Ing phase pisanan saka Ho kang project wis disetel kanggo mbukak ing pungkasan 2014. Rusia bubar announced rencana kanggo institute liyane game zona ing sawijining mentas dicaplok Crimean wilayah ngendi iku mono angin casino. Ho, sing kontrol loro-thirds saka operator casino Melco Makutha Hiburan, yaiku bagean saka telung-cara konsorsium looking kanggo mbangun casino ing Rusia kang Primorye wilayah near Vladivostok. Nalika Drozdov kang pengacara nandheske ora biaya wis glethakaken, Drozdov wis durung kanggo bakal dirilis lan diselidiki aktif best online poker in usa.