Malah luwih apik, James partakes ing salah siji saka Palazzo kang unadvertised tunjangan liwat perusahaan saka pantes prawan apa, sing neruske kanggo mbukak sing wis rampung "ungodly jumlah" saka tawaran ing Venesia best online poker mobile app. Dheweke dadi ing kanggo ngomong sing alesan kanggo ngarsane dheweke uga mangertos dening casino kang bartenders, panganyang lan keamanan, durung padha milih kanggo katon ing cara liyane best online poker machines australia. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre best online poker iphone app. Nanging James' video nawakake bukti luwih dening nggunakake didhelikake kamera dawane ora siji nanging loro umur associates entuk akses menyang Sands' Las Vegas situs Venesia lan Palazzo, ngendi padha tuku kripik, gamble, awis metu sing winnings lan seneng cocktail utawa rolas. Adelson kang sentoso ing jeksa agung bisa ngetokake iki wis uga diadegaké diwenehi nomer kaping kang bata-lan-mortir casino situs wis kena denda sing jumlahe kanggo saéngga umur nglindungi akses kanggo gambling lan alkohol. Video, nggodo kanggo anyar TheTimJamesShow.com (episode 1 kang bakal debut ing agustus 19), njupuk yahoo ing demonstrably palsu claims digawe dening Las Vegas Sands ketua lan Koalisi kanggo Mungkasi Gambling Internet (CSIG) gegayutan online gambling kang miturut omongane uwong kasekengan kanggo nyegah akses dening umur gamblers poker pays de la loire. James wryly cathetan sing wus ora luck nyoba kanggo ngamanake layanan perek liwat WSOP.com – kang bisa dadi ngapa iku wis kaya sethitik lalu lintas, nanging kita digress poker pe bani dhuwur ya iku online. (Kita dhewe Calvin Ayre cathetan sing James katon wis kesandung marang Willie Sutton saka lonte.) Kahanan iku pancen dicokot sugih, diwenehi Adelson kang vehement denials gegayutan 'prostitusi sastranegara' ing Sands' situs poker penghasil uang kasebat simpenan.

James kapital mati video dening nuduhake komparatif kangelan kang umur compadres duwe ing ndhaptar lan muter ing Caesars Hiburan Interaktif kang Nevada-licesed WSOP.com online poker situs. Hooker karo jantung (lan dompet) saka emas dadi ing kanggo ngomong yen dheweke plies dheweke perdagangan ing Palazzo amarga iku ngendi sugih wong lanang hang poker paytm awis app download.