Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta poker penghasil uang langsung ke rekening. Ing penet statement ngumumake lisènsi prestasi, Amaya komunikasi pangareping Eric Hollreiser ngandika:"Iki nduduhake Amaya kang prasetya kanggo tanggung jawab wutah saka game online dening ndhukung lokal angger-angger sing apik kanggo pemain, apik kanggo operator, lan menehi revenue kanggo aturan."Kanggo tundhuk karo lokal syarat peraturan, PokerStars lan BetStars bakal ngleksanakake owahan ing ngisor iki:* Tanggung jawab kontrol Game bakal ditambahi karo anyar watesan;* Amaya bakal bisa mung karo partners lan suppliers sing dilisensi ing Romania lan terus Kelas 2 lisènsi;* Lengkap Ngiringake bakal ora ana maneh kasedhiya ing Romania, karo pemain pindah kanggo PokerStars.ro account;* Amaya kudu keasliane kabeh romania pamuter akun. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun poker pe bani dhuwur ya iku android. Casino Online News Duweni Infopowa Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 poker pe bani dhuwur ya iku tanpa depunere. Romania poker pemain bakal terus kanggo bakal bisa kanggo melu ing PokerStars' global sambungan likuiditas pamuter blumbang, lan pemain sing ora penduduk ing Romania bakal terus kanggo bisa kanggo muter ing PokerStars lan BetStars nggunakake 'ngarep' lunak lan peraturan ukum nalika lagi sementara ngunjungi Romania cara paling apik kanggo nggawe dhuwit ing casino. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil cara paling apik kanggo nggawe dhuwit ing papat raja casino. Lisènsi dadi efektif saka 1 September taun iki, nerjemahake isoh PokerStars.ro, BetStars.ro lan Kebak Ngiringake kanggo selokan sak wentoro lisènsi padha wis nggunakake kanggo tanggal ing Eropah Wétan negara. Pokerstars lan Betstars nggawe piranti lunak owah-owahan ing supaya kanggo tundhuk karo peraturan search syarat Amaya online gambling group wis gabungan rush menyang romania diatur online gambling pasar, ngumumake tambahan Pokerstars lan Betstars wis aman lisènsi sawise ngenalke lunak owah-owahan kanggo mesthekake selaras karo lokal syarat peraturan cara paling apik kanggo nggawe dhuwit ing big fish casino.