Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri kemewahan bahia principe ambar casino. Ing kasus iki kita pracaya NGA wis digawe cetha nerbitake saka pangayoman data aturan kang Norwegian DPI ngirim neliti lan njupuk tindakan cocok yen perlu." Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 kemewahan bahia principe akumal casino. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta kemewahan casino 20 giliran free. Senadyan pengatur dhewe analisis kang ditemtokake pembayaran watesan angger-angger dadi ora ono guno, ing Maret taun pungkasan Panguwasa ditanggepi pesenan ing norwegia bank-bank kanggo mblokir transaksi kanggo 7 tartamtu lan dikenali nomer akun kemewahan casino canadian gambling pilihan.

Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks rebut de la semaine geant casino. Miturut EGBA, ing proses kang Norwegian pengatur dijupuk sing nomer akun informasi nglanggar privasi aturan pangayoman saka norwegia warga, kalebu warga sing ora duwe financial hubungan karo gambling online panyedhiya layanan rebecca zamolo blackjack lan kacang.