Amerika nang liyane ing olahraga ing legal sportsbooks ing Amerika Serikat ing oktober saka ing sembarang liyane sasi ing sajarah, Amérika Game Association kacarita.$3 milyar olahraga nangani kanggo sasi iki salah siji saka temonan kacarita dening AGA Komersial Revenue Game Tracker dirilis selasa katalog de jouets geant casino. Ana saiki 19 serikat lan Washington, D.

c., sing kurban legal olahraga taruhan karo enem negara disetujoni nanging durung operasional lan papat serikat sing duwe aturan sing ketundha. Ing AGA uga kacarita revenue game ngrambah $3,38 milyar, cocog 93 persen saka revenue tingkat saka oktober 2019 tax uk ing poker winnings. Enem negara – Colorado, Iowa, New Jersey, Ohio, Pennsylvania lan South Dakota – weruh hasil revenue liwat oktober 2019, biasane powered by kuwat olahraga totoan lan iGaming kinerja uk olahraga totoan lan casino. Ing AGA ngandika komersial revenue game wungu 6.3 persen saka September oktober, pratondo industri wis alon mbalek maneh saka coronavirus pandemi sing shuttered kasino negoro taun iki uk hukum tax ing gambling winnings.
Ing oktober, total revenue game reged ana mati 7 persen karo slot mesin revenue mudhun 10.6 persen kanggo $2,11 milyar lan game tabel mati 16.9 persen kanggo $542.9 yuta dibandhingake karo oktober 2019. uk digunakake iphone 11 rega ing nigeria slot.