Holmberg diangkat dadi CEO ing Donya Hiburan Winates Michael Holmberg, biyèné Malta basis general manager kanggo Nyoto Group Pokerstars lan Kebak Ngiringake operasi, wis diangkat dadi CEO saka Worldclass Hiburan Winates, kang ndarbeni Bethard (sadurunge branded Cardbet), Norge Vegas, € Sverige Kronan lan Tetun Vegas gambling online camping karang casino pantai lan cabana klub wedding.
Educated antarane taun 1993 lan 2000 ing universitas Oxford, Wina Heidelberg lan Uppsala, Holmberg ngemu jurusan Master ing hukum, lan rampung ing Stockholm School of Economics mesthi ing eksekutif marketing ing taun 2007. Panjenenganipun makarya karo Ericsson Austria AG lan banking pribadi tenan Skandiabanken sadurunge gabung Expekt.com minangka casino lan poker manager, kirim kang dianakaké kanggo meh enem taun sadurunge ninggalake kanggo nggabungake ing Pokerstars group ing taun 2005 ing macem-macem posisi ing Nordic & Baltik wilayah, ngendi kang ngginakaken 7 taun, rising kanggo dadi Nyoto Group Pokerstars lan Kebak Ngiringake operasi pangareping ing Malta, kirim kang wis dianakaké kanggo patang taun kepungkur.

Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 karang casino pantai lan cabana.

Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki karang casino pantai lan cabana klub. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara seni manliness poker wengi. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] seni slot ketemu 2 sterren.