Paul Ceglia, desainer web ngakoni kanggo terus enem-taun-lawas kontrak mlebu karo Facebook pangadeg Mark Zuckerburg, wis suing kanggo 84% saham ing online buta paling dipercaya poker situs awit. Ing syarat-syarat ngandika persetujuan sing laughably ngagetake, nanging wis ora mandegake hakim saka slapping Zuckerburg lan Facebook karo sak wentoro restraining order nyegah wong-wong mau saka nransfer wae aset nganti pratelan iki sampun mantun paling dipercaya olahraga online gambling camping. Predictably, Ceglia ora liyo kanggo sistem pengadilan, gadhah dinuga nandhang kapitunan sawetara pelanggan metu saka saperangan atus grand worth saka 'kayu pelet' paling dipercaya dhuwit nyata poker camping. Iki jenis legal glomming dhateng wirausaha sukses kaya siasat dipunginaaken dening salah siji Scott Lewis, kesuwur blumbang-scum paten-troll sing dianakaké ing Bodog jeneng domain kanggo tebusan bali ing 2007 black jack rock and roll. Understandably, kita lagi saiki frantically cetha web kanggo ndeleng yen Lewis' perusahaan, 1st Teknologi (minangka ing 'supaya wong liya mbangun teknologi kawitan, digunakake, sampeyan bakal duwe apa-apa kanggo masang leeches kanggo'), wis branched metu menyang 'kayu pluru' bisnis. black jack rogers lauren sandal.