Nanging, McCarran katutup mati sawijining ngrekam taun karo kuwat desember iku nyenengake kanggo nindakake ing atlantic city kejabi gambling. Strip weruh revenue game plummet luwih saka enem persen ing loro oktober lan November iku nyenengake kanggo nindakake kejabi gambling. Nalika online lelungan lan metu saka Las Vegas nyetel dhuwur anyar, sakabèhé manca volume ora. Clark County Departemen Aviation laporan minggu iki sing Las Vegas bandara tampi 48.5 yuta tekan lan departing penumpang pungkasan taun, tutup sadurunge kabeh-wektu ngrekam 47,7 yuta penumpang pesawat dasawarsa kepungkur ing taun 2007 apa fun iku cedhak foxwoods casino.
McCarran International Airport dadi luwih penumpang ing 2017 saka sembarang liyane taun ing sawijining saklawasé pitung dasawarsa sajarah. McCarran International Airport data kanggo desember bisa mbuktekaken sing yakin. Miturut bubar di dudohake Nevada Game Abstrak, Strip kasino weruh net asil mundhak 191.4 persen antarane juli 1, 2016, lan 30 juni, 2017 wow klasik gedhe trinket slot.