DraftKings wis lengkap sawijining kemitraan karo MansionBet kang bakal ndeleng iku terus kanggo daya operator sportsbook lan casino platform telecharger aplikasi unibet poker sur android. Kajawi nggunakake DraftKings' B2B teknologi kanggo pengaruh Api tengen Gibraltar basis olahraga totoan platform kabeh sportsbook, long-term persetujuan bakal nyedhiyani MansionBet karo suite saka layanan panutup selaras, pembayaran lan anti-penipuan protokol telecharger casino ganjaran 100 tours gratuit. MansionBet, olahraga totoan account saka omah Gedhong Group, bakal entuk manfaat saka meningkat customer kurban, kalebu tengen balapan jaran, kang kanggo fitur tambahan streaming jangkoan, loro saka UK lan internasional trek telecharger casino gratuit mesin sous. DraftKings pangareping internasional pejabat Shay Berka, ngandika: "Kita nganyari maneh lan extension kanthi MansionBet, a undakan siji operator ing highly competitive UK pasar, contone liyane saka nilai strategis DraftKings' nglereni-pinggiran B2B teknologi menehi kanggo kita klien."Omah gedhong CEO Karel Manasco, ditambahake: "Ing lengkap menehi hasil bakal ngidini kita kanggo nyedhiyani kita karo pemain pokok olahraga totoan pengalaman, kalebu tambah kurban lan meningkat jaran racing product, nggenepi nyengsemaken platform lan layanan sing DraftKings nyedhiyani."Sadurungé sasi iki, DraftKings announced bukak saka seluler lan online sportsbook PalaceBet ing Afrika Kidul, ing kemitraan karo Peermont Hotels, Game lan Resorts giliran free planet 7 casino.

Nalika ing agustus, US basis fantasi lan olahraga totoan operator lan supplier, weruh revenue munggah 24% ing taun-taun kanggo Q2, nganti $70.9 m. giliran free online slot ora simpenan.