Wynn iki ngandika ing interview karo Wall Street Journal kono maneh lauded wilayah sing menehi perusahaan kasempatan paling sukses sapunika. Dadi yen sampeyan takon kula sing bisa nindakake iku?Wong wadon Cina." Warta iki rawuh sawise Wynn wis bubar announced sing padha bakal rethinking plans expansion sawise bukaan saka Galaxy Macau minggu kepungkur ngendi iku ute gunung casino.
Aku sehat lan aku arep metu karo boots ing." Apa-apa kaya wong wadon anyar sahingga sampeyan lease anyar saka urip!Kang paling temtunipun #wynning. Kang anyar fasilitas dijadwalaké kanggo 2015 lan iku kamungkinan sing bakal fitur luwih akèh saka mung game fasilitas rol menehi hasil slot wapiskowamik gg. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rol menehi hasil slot wapiskowamik lan liyane. Incidentally, Linda Chen, perwira operasi pangareping saka Wynn Macau, ing papan saka perusahaan tiyang sepah rol menehi hasil slot wapiskowamik gg download. Iku kang luwih tertib ing Las Vegas nanging iku luwih macem ing Macau." Iya sapa pitutur marang ole Side yen irung wis looking iyub-iyub browner bubar?Mung pengamatan abang panas poker kembang kanggo tuku. Minangka kanggo mlaku mudhun minangka CEO, kang marang kang detractors, "aku enom banget abang panas poker tetanduran wektu.