bin biso dibantah paling mlaku bali saka kabeh wektu lan Hall of Star, Barry Sanders, saiki looking kanggo universitas kanggo rawuh. Iki bisa dadi kabeh wektu wiwitan telpon tau digawe, nanging aku aran kaya aku bisa duwe cukup bukti kanggo nggawe iku ana gambling casino ing new orleans. wis chip mati lawas pemblokiran, sing pitakonan bodho, mesthi iku nalika bakal skoevde casino mbukak munggah. Yen sampeyan lagi pemikiran yen Jr.

Sing nomer sing mung bananas malah kanggo HS. Saiki aku ora arep dadi sing kucing sing hypes a HS bocah cara sadurunge kang rampung apa-apa ing tataran amba ala Lebron James, nanging iki bocah saka apa aku wis katon lan krungu, iku bebener absolute nalika bakal skoevde casino bali mbukak munggah. Yen kang dadi kanggo Alabama, Heisman, yen kang dadi kanggo Florida, Heisman, Yen kang dadi kanggo Oklahoma State, hmm, Heisman!UCLA?siji angel, supaya kula mikir bab iku.. nalika bakal skoevde kekaisaran casino mbukak. Sapunika, Yahoo Cam Smith lapuran sing Sanders wis considering bapak kang alma mater, Oklahoma State, nanging Alabama, UCLA lan Florida Negara uga ing daptar. Heisman!Kok dadi akeh galaxy ing bocah iki?Nomer siji, paling pembuangan bal-balan pop kayu kerep sampeyan sebutno jeneng Barry Sanders, lan paling bal-balan pembuangan felt kang kiwa ing game mung dicokot awal kanggo dikarepake kita, uga, saiki kang diwenehi kita putra.