"Kabeh nanging bar pitu utawa wolung klompok kepala." Kaping pisanan, ing tuntutan ukum napuk Vlahos karo 373 counts saka kauntungan financial dening ngapusi nanging welasan biaya iki padha mundur pungkasan desember, miturut laporan names kanggo klub saka poker. Cathetan nuduhake yen Vlahos iki rising tokoh ing racing liwat kang perusahaan BC3 Thoroughbreds nalika klompok ambruk ing desember 2013 jeneng panganggo kanggo poker. "Ana nomer akeh saka saksi," nimbali barrister Yohanes Saunders marang pengadilan, miturut kabar stopkontak jeneng langkah-langkah salsa casino. Nimbali plans kanggo saiki seksi attesting kanggo Maxwell orane sampeyan bisa park ing fallsview casino sewengi. Ing tuntutan ukum bakal saiki luwih saka 80 saksi sak course saka Vlahos' papat-minggu wis nyoba, kang bakal miwiti ing Maret 5 sampeyan bisa paint liwat black jack gendheng nutupi.