Kita ora kejawab sampeyan. Pembuangan lan bookmakers memper sing wis gearing munggah kanggo apa janjinipun bakal sanget terusan lan awal garis wis mbelo champs, Manchester City, minangka tipis favorit kanggo defend sing mentas menang juara ing 6/5 rintangan san manuel casino acara dina. Ing mburi liyane saka klasemen, perang kanggo supaya relegation bakal minangka hotly-tampil minangka judhul lomba.
Ing 25/1 rintangan, nyana Spurs kanggo dadi ing pratelan kanggo ora luwih saka Top 4 rampung san manuel casino acara tanggalan. Ing 5/1 rintangan ngetik anyar EPL mangsa, katon kanggo Chelsea kanggo duwe mumbul-bali taun sing bisa, potensi, ngalang-alangi liyane Manchester judhul lomba.

Kutha kang nimbali judhul temtu bakal dadi ndhuwur dalane crito saka mangsa anyar, utamané sawisé carane ing dina final saka taun pungkasan tindak mudhun. Ing sisih loncat karo muter awak, Arsenal 11/1 rintangan koyone titik kurang, utamané yen looming kamungkinan saka Robin Van Persie kang metu isih dipilih maya liwat tim kang kaanane taun iki san manuel casino acara jadwal. Dina iki, sanadyan, telu sing narik kawigaten cedhak mburi bookie kang ngajeni sing Southampton (11/8), Maca (11/10), lan Norwich (6/4) ngendi iku tioga ketinggalan casino.