Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre san manuel casino acara jadwal.

Asil padha nyeret mudhun dening $99.4 m ing siji-wektu biaya, kalebu $69.6 m stemming saka mundhut nggawe advertisement iki Uga saka Makutha kang 10% saham ing saingan operator casino Kumandhang Hiburan ngendi iku tioga ketinggalan casino. Makutha kang simpenan munggah 35% kanggo taun. Ing non-casino warta, Makutha kang 50% saham ing Australia divisi saka totoan exchange Betfair ngasilaken ing mundhut net saka $1,5 m. Crown bakal ngupaya ijin saka shareholders kanggo supaya bisnis anyar sim lan nulis nalika perusahaan convenes sawijining taunan umum patemon ing oktober 30. Ing kajaba iku kanggo obah maju karo sawijining ngajokaken VIP-fokus casino ing Sydney kang Barangaroo district, Makutha wis wus kanggo nggedhekake menyang Brisbane, duweni potensi manggonke liyane saiki Kumandhang stronghold ing pengepungan.

Investor padha ketoke bisa katon liwat impact saka Kumandhang mundhut lan siji-mati item, ing anané saka kang bakal duwe temenan Makutha kang ndasari mediawiki munggah 14% kanggo $473.2 m ngendi iku bandha island casino ing minnesota. Internasional hasil ngadeg ing kontras stark kanggo operasi domestik, kang nandhang saka apa CEO Rowen Craigie diarani "banget sentimen konsumen." Pangentukan ing Makutha Melbourne ambruk 3% kanggo $547.1 m minangka pasar massa revenue game iki warata lan ngisor tingkat menang negated 9.2% munggah ing VIP revenue game. Ing nuntut wis mrotes Makutha kang plans expansion, kang padha pracaya bakal kiamat views saka pendhudhuk, lan Pengadilan Supreme saiki wis dhawuh West Australia pemerintah kanggo tangan liwat sensitif dokumen hubungane sale sadurungé taun iki saka ing tanah kang Makutha kepengin kanggo mbangun ngendi iku thunder valley casino. Ing Kumandhang holdings dadi rasah sawise Packer kanthi surmised sing ana ing cara kanggo menang perang karo Samudayanipun liwat sawijining Sydney casino monopoli. Nanging Makutha Perth kang ngrancang $570m enem hotel star-rencana expansion bisa dianakaké munggah sawise saperangan rolas Burswood residents menang Supreme Pengadilan ngatur on Thursday ngendi iku bandha island casino dumunung.