Newham Dewan wis resubmitted usulan-usulan kanggo motong totoan ing tetep rintangan totoan terminal (FOBTs) saka £100 kanggo £2. Ing November taun pungkasan dewan – digawe dening 93 panguwasa lokal – diajukake usulan-usulan, nanging padha ditolak dening pemerintah sadurungé taun iki.
Mung dina sawise kaputusan pamaréntah kang iku iki sing dicethakaké Newham residents wis ilang £18,323,635 ing pungkasan taun ing FOBTs newcastle casino federal nomer id. Matt,Zarb-Seduluré saka Kampanye kanggo Fairer Gambling ngandika: "Iki mesin sing paling gawe ketagihan wangun gambling." Panjenenganipun ditambahake: "£100 mina muter iku cara banget akeh, iku ora hiburan nalika sawijining £100." Ing resubmitted usulan-usulan teka minangka asil saka wuwus antarane dewan lan Pemerintah Lokal Association (LGA), kang nyatakake yen pemerintah kudu reconsider sawijining kaputusan. Ing LGA saiki bakal terus wuwus karo pamaréntah liwat suwene nem sasi sabanjuré newest casino grand bay ora bonus simpenan kode. Association of British Bookmakers ngandika: "Iku angel mangertos sabdhoning kanggo wektu lan dhuwit dewan sing pengeluaran iki resubmission utawa apa padha bisa nyana beda kasil." Ing April taun iki, pamaréntah ngenalaken tutup saka £50 ing unsupervised bets valley view casino ing san diego kabupaten.
Iki ngidini staff kanggo ngawasi prilaku lan ngalangi yen padha ngenali sembarang tandha saka gambling masalah valley view casino aplikasi proyek. Pemerintah wis ngandika iku bakal terus kanggo ngawasi efektifitas saka kontrol wis ing panggonan sadurunge nggawe kaputusan. valley view casino proyek lowongan.