Omondi dipuntudhuh Midiwo, sing wis digawe peraturan ngajokaken owah-owahan kanggo industri, saka skewing bukti ing presentation, lan gambaran carane dening rebutting 16 beda Midiwo statements sing diarahke saka suwung perusahaan gambling saka "pilferaging" saka pamaréntah dening ora mbayar pajak kanggo beboyo saka bayi gambling, lan jelas guesstimates bab carane akeh gambling operator sing nggawe ing bathi valley view casino jackpot pemenang. Artikel lengkap bisa diakses kene: https://www.nation.co.ke/news/midiwo-bill-on-betting-appears-headed-for-rejection/1056-3818738-bd5nrk/index.htmlOmondi uga njupuk liyane MP – Samuel Gichingi – kanggo tugas valley view casino lobster prasmanan $20. Gambling ing Rusia wis tanggung ical, lan ora ana gambling online ing AMERIKA serikat."Ing London sampeyan mung bisa nang ing tartamtu radius .. valley view casino lobster prasmanan. gambling sing urip adoh."Unsubstantiated claims sing: "Ana akèh saka tax evasion lan laundering dhuwit."Misrepresentations gegayutan ukuran sponsorships kanggo search klub bal-balan dening SportPesa manggon casino poker kamar nomer. Kae claims gegayutan manca holdings ing lokal transfer dhuwit panyedhiya layanan Safaricom manggon casino nomer telpon philadelphia.