Tokoh dirilis on Monday dening New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane nuduhake total revenue – kalebu loro tanah basis lan game online, hotel, pangan & wedang, et al – ing AC kang wolung game acara wungu 2.6% kanggo $875.3 m ing telung sasi pungkasan juni 30. Pitu saka Atlantic City kang wolung tahan kasino sante mediawiki ngedongkrak ing separo pisanan saka 2015, nanging luwih kompetisi regional tumuju cara sing.
Resorts uga ngluwihi pangarepan, ningkatake bathi dening 153% kanggo $4.9 m game casino online slot kanggo free. Ing dina mesin padha ngenalaken ing RWNY, the New York Daily News quizzed a Brooklyn wong bab kang mratelakake panemume, video blackjack, lan wong ngandika iku temenan ora ana maneh wis kanggo "travel mudhun kanggo Atlantic City kanggo muter." Uh-oh... AC kang wolung slamet weruh sing 2014 bathi nambah 12% pungkasan taun ing ngisor iki ing pasar kang '-tengen sizing,' kang weruh papat kasino nutup lawang sing game online free poker.

Paling gedhe taun-taun dandan teka saka Nugget Golden, kang gained 16.3% kanggo $71.1 m game online gubernur poker. Lan sing kompetisi punika bab kanggo njaluk malah angel paukuman kanggo gambling ilegal uk. Ing Genting-diduweni ngandika iku ngarepake kanggo nambah tambahan 300 virtual bakul mesin ing sasi teka, kang bisa luwih ngurangi perlu kanggo gamblers kanggo nggawe trip kanggo Atlantic City punk rocker slot menang amba. Liyane jahwéh, operasi bathi padha munggah 28.3% kanggo $132.1 m. Taj iki uga mung casino kanggo ngrekam mediawiki nyuda ing Q2, mudhun dibalèkaké 150% kanggo mundhut net saka $900k punk dadi pop poker face.