senior pamaréntah resmi dikonfirmasi on Monday sing revenue game reged Macau (GGR) kanggo oktober wis tiba "luwih saka 20 persen" nalika biji taun-taun.rancis Tam Pak Yuen (digambarke), Sekretaris kanggo Ekonomi lan Finance, uga ngandika samesthine tingkat sawetara taun-taun sadhu kanggo terus kanggo "wektu", miturut media lokal.e digawe ujar ing sela-sela saka acara kanggo nandhani mengeti 40th saka Luso Perbankan Internasional Ltd on Monday.e iki dipetik matur: "Ing tingkat saka [GGR] ngurangi bakal ngluwihi 20 persen proyek ing hard rock casino tulsa. Senajan iku wis dropped kanggo sasi kalima consecutive, kita isih prédhiksi sadhu saka revenue game wutah bakal terus kanggo periode wektu." nomer investasi analysts wis dituduhake minggu kepungkur sing GGR kanggo oktober bakal kamungkinan kanggo tiba dening 21 persen taun-taun.nd Uni Game Riset Macau Ltd analysts Grant Govertsen lan kapraboning rama, Chiang ngandika ing cathetan ana sing laporan liwat akhir minggu dening Xinhua, lan Cina resmi warta agensi, sing pamaréntah pusat iki nyetel munggah khusus kantor kanggo menehi hasil karo dhuwur-tingkat korupsi ing dharatan, dituduhake "anti-korupsi drive adoh saka liwat lan kamungkinan kanggo terus kanggo ngrusak Macau kang VIP pasar kanggo periode wujud wektu".sing Tang, direktur Asia game lan hotels riset kanggo Deutsche Bank AG ing Hong Kong, ngandika ing cathetan ana sing kanggo investor ing Macau casino operator saham paling awon bisa dadi liwat.s Tang ngandika outflow saka kandhang ibukutha saka junkets "ketoke wis owah" senajan VIP pemain' mbayar maneh siklus tetep "relatif dawa".ut dheweke uga ditambahake wigati saka ati-ati restaurant kraton casino mandelieu napoule.
Tombol resiko investor reception ing slowdown ing massa [tabel game], kang kita ngira uga wis kalem banget saka 14 persen [wutah] taun-taun ing September mung kurang siji-digit taun-taun ing oktober amarga premium massa sadhu lan [ing] ngrokok ban." ccording kanggo publicly data kasedhiya dideleng dening GGRAsia, digunakake trailed laporan kanggo oktober GGR kurangé populasi kang tegese iku nggantosi paling gedhe taun-taun saben wulan nyelehake wiwit Macau pamaréntah diwiwiti kanggo ngetokake GGR data ing sawijining wangun saiki ing taun 2005. restaurant proche casino du barriere lille.