Golek wilds lan modifiers uga ing reels iki 3×5 slot game!Ton saka Isi Bonus: Ing judhul anyar, nyiapake kanggo tindakake Charlie petualangan kang minangka pitik gang nyoba kanggo narik mati paling uwal ing reels!Jago kluruk wis ing alam bébas game iki, nyediakake simbol substitutions kajaba kanggo bonus lambang rintangan saka menang blackjack ing casino. Ing babak iki, carousel 12 barel bakal katon free casino game slot mesin karo bonus free. Miturut Pragmatic Muter... Ing anyar iki rol aturan, pemain bisa ngaktifake fitur bonus, plus gain akses kanggo Srigala lan Drakula Giliran Ekstra free casino game slot kebo. Ing Gedhe Pitik Uwal, pemain duwe akses kanggo tema unik, pitu kapisah fitur bonus lan ton saka tumindak game free casino game slot woh. Roto pitik Wilds bisa uga katon.