Kasebut ing negara kang 50 persen slot tax (saiki 35 persen) lan kompetisi saka toko Seminole Hard Rock Hotel & Casino ing Hollywood, Boyd dianakaké mati nambah mesin linear slot diffuser cfm dina rata-rata. Kita lagi arep kanggo dadi apik lokal casino." aria poker kamar nunggu dhaftar. Ing wektu sing mantan Dania Jai-Alai iki diduweni dening Boyd Game aria poker turnamen jadwal dina. Scott Savin, CEO saka Dania Hiburan Center uga perwira operasi pangareping saka Magic City Casino ing Miami, dening adoh paling lucrative saka Miami-Dade kasino. By 2007, rong taun sawisé pamilih disetujoni slot ing Broward County, Mardi Gras Casino, Isle Casino lan Racing, lan Gulfstream Park kabeh wis slot. Nanging aku ora mikir kita bakal njaluk sawetara pelanggan sing, wong-wong sing manggon wétan aria resort & casino ing citycenter 3730.

Banjur ing taun 2011 Boyd announced advertisement worth $80 yuta kanggo Dania Hiburan Pusat LLC, nanging menehi hasil ambruk liwat blackjack 2 kelompok dhasar strategi.