China wis sumpah kanggo "ngukum abot" loro tanah basis lan gambling online operator sing target Cina dharatan gamblers.

On Wednesday, ing negara-roto Xinhua news agency dipetik Mentri Public Keamanan Guo Shengkun matur panguwasa "kudu akeh neliti lan ngukum abot sing perusahaan lan individu melu ing manca lan ngatur turis Cina kanggo gamble ing jaban rangkah kasino." Guo iki uga dipetik minangka ngandika China kang ndhuwur polisi pejabat wis tasked karo devising rencana kanggo pertempuran internasional dilisensi online gambling operator beaming sing sinyal menyang China aria poker kamar jadwal turnamen. Dadi-disebut bank-bank lemah sing nggampangake salib-wewatesan totoan sing uga ing Guo kang crosshairs, minangka warga Tionghoa sing wani kanggo nandur modal ing internasional gambling operasi.

Guo kang komentar tandha phase anyar ing China kang Operasi Chain Break, loro-taun-lawas pelaksanaane program nargetake ilegal salib-wewatesan totoan sing wiwit karo penahanan saka korea Kidul agen casino aria resort & casino holdings llc. Ing goal nyatakake saka anyar iki tumindak iku kanggo perangko metu ilegal totoan ahead saka Partai Komunis Congress dijadwal kanggo autumn iki. Wong uga disebut kanggo luwih kerjasama internasional ing combatting gambling ilegal, kalebu meksa nindakake perkara ing negara liyane kanggo kerjo bareng karo China ing "buronan repatriation," kayata 2015 deportasi saka Filipina Wang Bo, mantan eksekutif karo China-madhep online gambling operator Dafabet blackjack 2 1 mbayari dina rata-rata. Guo kang nulis komentar liyane alangan kanggo Australia operator casino Makutha Resorts, utawa, luwih khusus, kanggo Crown execs nahan ing China pungkasan tiba kanggo dinuga mromosiaken Makutha kang kasino kanggo dharatan rollers dhuwur. Makutha staff wis durung bisa resmi daya, lan iku bisa dadi liyane taun sadurunge padha mangerteni yen biaya bakal diajukake, nanging Guo kang diatribe tabet Beijing punika semangat kanggo nggawe conto saka wong blackjack 2 1 vs 3 2. Guo kang telpon kanggo 'repatriation' saka wanted gambling operator kanggo China rawuh mung siji dina sawise Australia pemerintah dibatalake voting ing ratifying lan extradition prajanjian karo China sing iki mlebu dasawarsa kepungkur. Partai pegawe backbench MPs gantos prajanjian amarga uneg-uneg liwat ngrekam hak manungsa China kang, anjog Wakil PM Barnaby Joyce kanggo ngelekake sing fugitives Cina bakal teka kanggo ndeleng Australia minangka surgo aman yen prajanjian ora diresmikaké blackjack 2 tangan vs 1. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot canyons cedhak torrey utah.