onami Game Inc, Amérika perusahaan Jepang slot-mesin edo Konami Holdings Corp, wis kawangun kemitraan karo GamingAnalytics black jack silikon ban jenenge sing kawentar.
AI kanggo ngedol teknologi intelligence ponggawa.onami Game ditanggepi a statement ditulis on Monday ngandika ing poto-learning, intelligence ponggawa platform analytics migunakake Konami Game Synkros casino sistem manajemen lan GamingAnalytics black jack salaka segel 300 pangatusan wektu. AI search-mimpin komputerisasi kognitif platform black jack silikon gendheng patch. Ana analytics data solusi ing industri kita sing komplek, pegawe-intensif lan prohibitively larang," Pak Brahmandam ngandika.

"Miturut partnering bebarengan, GamingAnalytics pabrik bay casino nomer telpon. AI lan Konami wis digawe pisanan saka sawijining jinis ing industri: wektu cepet-kanggo-nilai data analytics produk sing terjangkau lan actionable." pabrik bay casino kudumbam washington.