Liyane Cedhak Cukur brengos Kanggo Shannon Shorr Kita bakal ninggalake sampeyan karo liyane cedhak cukur brengos kanggo Shannon Shorr. Kene final tabel asil sing siji black jack silikon gendheng sealant. Michael Haag – $24,661 Bill Byrnes Menang HPT St.
Bill Brynes – $148.587 2 pabrik bay casino menu restaurant. Louis Fleischer iku mantan Enugu Poker Tour (HPT) Acara Utama juara, lan saiki, supaya Bill Byrnes.47-taun-lawas pidana pertahanan agung ngalahaké 444-entrants ing Hollywood Casino ing St Louis pabrik bay casino restaurant jam. Joe Landazzi – $17,120 9 pabrik bay casino jackpot pemenang. Paling illuminating ngarsane ing St Louis iki Craig Welko sing njupuk mudhun telung sisih-acara slot mesin ratu nil. Final Tabel Asil 1. Greg Kayu – $14,472 Brynes uga wis menangaké siji amba, nanging piyambakipun ora star saka gambar slot mesin narik efek swara. Ing 2014, piyambakipun menang Wynn Tiba Klasik Acara Utama kanggo $76,334, lan ing wulan desember, piyambakipun njupuk mudhun 484-entrant acara minangka bagéan saka Wynn Seri Teken entuk $52,339.