"Nanging sampeyan isih arep duwe paling bisa ngasilaken pabrik bay casino jackpot pemenang. Pelanggan uga bisa melu liwat ganjaran kertu anggota slot mesin ratu nil.
Ing Galaxy Hiburan kang cilik, sing sawijining GEG hak Istimewa Klub, ngendi anggota bisa entuk nilai ing game lantai sing bisa nebus kanggo non-game item lan layanan. Kita wis duwe portofolio ing Macau. Nanging gaweyan melu ing syarat-syarat ora mung saka komisi kanggo junkets nanging sing dadi-disebut 'alus biaya' kalebu kasino watesan mati kemewahan hotel kamar kanggo amba gamblers, wis – malah ing dhuwur saka dhuwur roller kebutuhan sing akeh banget – sijine sawetara meksa ing meja panenan lan per-pamuter panenan ing VIP babagan, dituduhake Pak Clayton slot mesin narik efek swara. Everybody [kabeh operator] muter iki.. slot mesin provincia di foggia. Panjenengan ganjaran klub...