Ing pungkasan desember, Vietnam paling cedhak media kacarita sing Perdhana Mentri Nguyen Xuân Phúc wis dikonfirmasi pamaréntah bakal nerusake karo sawijining telung taun nyoba saéngga pedunung lokal kanggo gamble ing loro pilih kasino – siji ing Quang Ninh provinsi lan liyane ing Langkawi – loro kang isih ing construction slot mesin gambar clip art. Page, Vietnam bangsa seeking kanggo gamble ing kasino bakal kudu paling sethithik 21 taun slot mesin html.

Daya kurang saka dina rata-rata S$100 ($70) peneng Singapura isine ing sawijining warga nanging isih bakal makili wujud alangi kanggo paling Vietnam css. Vietnam plans kanggo nemtokke Singapore-gaya casino ragad entri kanggo pedunung lokal, sing bakal duwe kanggo ante munggah VND 1m ($44) saben dina utawa VND 25m ($1,100) kanggo pass saben wulan.

Duwe rekaman pidana, utawa malah gadhah unresolved pidana biaya diajukake marang sampeyan, uga bakal nyegah warga saka ngetik kasino. Diwenehi gegayutan syarat iki wis nempel kanggo liwat rong taun, nanging pemerintah wis kabaripun dirampungaké rincian ing preparation kanggo nerbitake bangsa anyar gambling dhawuh. Padha uga bakal duwe kanggo nduduhake sing padha wis stabil minimal saben wulan income saka ing paling VND 10m ($442) javascript.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot machine aku tre moschettieri. Warga bisa dialangi saka ngetik kasino yen anggota kulawarga – kalebu tuwane-ing-hukum – nggawe panjalukan formal kanggo garis sederek saka gambling slot mesin ilegal ing california.