Pantun njlèntrèhaké highly katon Cheltenham iklan pakaryan minangka gadhah "tindak mudhun samsaya awon karo steward saka tanggal nedha awan karo [Nigella Lawson-choker] Charles Saatchi" nalika anti-climactic mburi 2012-13 mangsa Liga wis diterangake minangka gadhah "digawe Antik Roadshow katon serem." Ing olahraga totoan vertikal ngalami "luwih dhuwur lan ngisor saka Lindsay Lohan ing minggu-dawa bender" nanging tambah ing reged menang persentasi "kiwa punters koyo sorer saka bal-boy ing Chelsea cocog." Iki irreverent pendekatan wis aken karo gadhah thukul Pantun kang media sosial pirsawan dening 32% liwat suwene nem sasi kepungkur kanggo 1.7 m pembuangan lan pandherekipun, "luwih saka kaping pindho ing tingkat saka sing paling cedhak industri pesaing." Kennedy diterangake Pantun kang ngarsane media sosial minangka "ora mung liyane saluran kanggo hard ngedol pesen." Sade liwat Google "kaya sade ing department store, nanging sade ing Facebook iku kaya arep kanggo ngedol ing ombenan katelu. Ing daptar tugas saka pelanggan aktif tansaya 35% kanggo 241k nalika anyar pelanggan aktif tansaya 14% gambling ngirim ora bisa legalized. Telephone wagering turnover ambruk 7%, nanging revenue lan bathi wungu 9% kanggo €12.1 m lan €1,5 m mungguh gambling situs makna ing urdu. Pantun garnered 40% saka sawijining italia sportsbook turnover liwat seluler, menehi iku kira-kira 20% nuduhake saka Italia kang sakabèhé seluler olahraga totoan. Pantun kang italia-madhep operasi nyumbang 3% saka revenue group nanging isih direkam mundhut operasi saka €9.6 m ing H1 lan kebak-taun mundhut saka €15m kanggo €16m wis samesthine gambling sisih lake tahoe. OTC olahraga totoan revenue wungu 33% kanggo €32.5 m thanks kanggo 12.1% terus, nalika tetep-rintangan totoan terminal (FOBT) revenue wungu 14% kanggo €29.1 m site gambling ing new jersey.
Defying 33% munggah ing online biaya operasi, online bathi wungu 17% kanggo €57.5 m, makili 76% saka mediawiki group.