Minangka $8.3 milyar setunggal bookmaker Tatts Group Limited karo fellow Australia sportsbetting buta Tabcorp Holdings Limited bahru completion, boss saka mantan wis announced sing bakal ninggalake ing urutan kanggo njupuk munggah peran sing padha karo cilik bisnis banking lan layanan pembayaran tenan Tyro Pembayaran Winates.
Robbie Cooke (digambarke) wis njabat minangka Direktur Ngatur lan Chief Executive Officer kanggo Brisbane basis Tatts Group Limited wiwit 2012 lan sadurunge sing makarya ing kapasitas padha kanggo hotel lan liburan leladen situs web Wotif.com. Nanging, karo kang saiki juragan rauh disetel kanggo ngrampungake sawijining gabungan karo Tabcorp Holdings Limited, Cooke wis dicethakaké kang bakal mlaku mudhun ing Maret ing supaya kanggo kasil Rob Ferguson minangka Chief Executive Officer kanggo Sydney basis Tyro Pembayaran Winates mobile slot mbayar dening bill telpon uk. Ing peran anyar, Cooke diterangno bilih piyambakipun bakal mbudidaya kanggo bantuan Tyro Pembayaran Winates kanggo nglakokaké strategi sawijining nyediakake cilik lan medium-ukuran enterprises tengen Australia karo frictionless banking lan kredit akses mobile slot mbayar karo telpon kredit. "Aku bungah banget dadi gabung Tyro Pembayaran Winates tim lan katon nerusake kanggo terus Tyro Pembayaran Winates kang unik fokus ing porsi kabutuhan banking saka Australia kang bisnis cilik lan medium," maca ana statement saka Cooke. Diadegaké ing taun 2005, Tyro Pembayaran Winates ngompliti in-house lan maya basis mobile inti banking platform kanggo sumber simpenan lan kredit produk ing keluwihan saka 20,000 Australia enterprises mobile slot sing mbayar dhuwit nyata. Iku diproses pembayaran worth uga liwat $8 milyar taun pungkasan nalika ngasilaken bathi saka meh $98 yuta, kang dituduhake lan nambah 26% ing taun-taun.
"Sawise nganakake exhaustive lokal lan internasional search, papan bungah kanggo ngumumke Robbie janjian," maca statement saka Kerry Roxburgh, Ketua kanggo Tyro Pembayaran Winates nacht der lieder casino bern. "Kita pitados panjenenganipun kagungan kabeh skills lan pengalaman kanggo mimpin Tyro Pembayaran Winates menyang anyar lan lemah-bejat bab.".