Kasengsem nonbettors ngandika padha bakal seneng-lotre adhedhasar buku, 68 persen, saka casino operasi, 50 persen kelas 3 gambling ing oklahoma.

Saiki, mung serikat karo legal online olahraga totoan sing Iowa, Nevada, New Jersey, Pennsylvania, lan West Virginia kelas ii slot mesin trik. Sawetara saka asil tenan dicethakaké ana ing release penet – kabeh laporan bisa dituku saka tenan utawa dijupuk minangka bagéan saka langganan kanggo sawijining laporan riset pasar – ora kudu ngageti kelas 3 mesin slot oklahoma. Sing pungkasan nemokake misale jek mbukak counter kanggo apa sing kedados ing New Jersey, ing ngendi bab 80 persen saka kabeh olahraga bets sing diselehake online.

Nanging, 45 persen saka wong-wong sing padha bettors marang Eilers & Krejcik sing lagi highly wareg karo sing saiki cara totoan, lan liyane 41 persen "luwih wareg." Miturut tenan, sing bisa nuduhke wujud alangan kanggo legal sportsbooks looking kanggo pindah pelanggan saka ilegal bookies lan offshore camping boomtown casino biloxi rv park. Ide bettors padha kurang kamungkinan kanggo arep kanggo nggunakake olahraga lotre branded buku, 47 persen, utawa salah siji dilakokno dening daily olahraga fantasi panyedhiya, 42 persen.
"Kanggo kabeh hype lingkungan panyebaran diatur sportsbooks, ana isih jumlah massive saka mbingungake watara carane Amerika bener bakal sesambungan karo legal olahraga totoan," Chris Grove, lan Eilers & Krejcik partner sing mimpin tenan kang olahraga totoan laku, ngandika ing statement boomtown casino biloxi laut prasmanan. Eilers & Krejcik uga ndeleng luwih acceptance saka totoan ing olahraga, minangka luwih saka waktu saka ide bettors ngandika padha duwe wagered ing acara kuwi ing pungkasan taun..