Australia game teknologi lan piranti lunak tenan BetMakers Teknologi Group Limited wis announced sing wis wungu kira-kira $38,28 yuta liwat umum seko supaya minangka kanggo bantuan dana ngrancang sawijining disualekno saka racing lan digital aset saka British pools totoan pamuka Sportech boomtown casino biloxi prasmanan prices. Sydney-kadhaptar tenan digunakake resmi ana key (pdf) kanggo rinci sing awis iki wungu sawise iku ana luwih saka 83 yuta enggo bareng kanggo canggih lan lembaga investor individu diregani ing watara $0.46 boomtown casino biloxi mississippi prasmanan. Australia supplier menapa malih diterangno sing saiki duwe pengarep-arep kang bisa kanggo nggawa ing tambahan $7.64 yuta duweni saka rencana tuku nuduhake karo kabeh iki dana salajengipun arep menyang sawijining mundhut barang utowo jasa saka Sportech kang sportsbetting aset boomtown casino biloxi nomer telpon. Becik maksud: Newcastle-kantor pusaté BetMakers Teknologi Group Limited inked menehi hasil kanggo tuku bagean saka Sportech bisnis pungkasan sasi lan mengko sing dicethakaké rampung transaksi kamungkinan kanggo mungkasi munggah nggowo beyo iku ing wilayah saka $42.86 yuta boomtown casino biloxi ms prasmanan.

Perusahaan digunakake sadurungé release penet (pdf) kanggo wara-wara sing ngarep-arep rampung noto bakal ngidini 'kanggo drive cepet Amerika Serikat expansion lan tetep-rintangan kesempatan', tuwuh basa customer sawijining ing Eropah, Asia lan Amerika Utara lan netepake dhewe 'minangka pimpinan global ing bisnis-kanggo-bisnis wagering lan teknologi data kanggo racing' casino heist wengi sesanti bug. Maca statement saka BetMakers Teknologi Group Limited... "ngajokaken disualekno saka Sportech kang racing lan aset digital ing Amerika Serikat, Britania Raya lan Eropah wis intended kanggo akselerasi internasional kita wutah plans karo ngartekno ditambahi global basa customer lan posisi strategis kanthi bandha ing berkembang kesempatan ing pasar Amerika Serikat kalebu tetep-rintangan wagering.
Kita nimbang disualekno bakal transformational kanggo perusahaan financial lan prospèk tuwuhing." Pambuka proses: BetMakers Teknologi Group Limited salajengipun digunakake ana sawijining pakaryan babagan penyimpanan file kanggo martakaké iku wis dipunwiwiti 'rembugan komersial syarat-syarat karo sawetara operator' nanging mandegake cendhak saka nyediakake rincian bab potensial worth saka tawaran iki malah minangka iku ana tanggungan sing bakal 'menawa pengiriman notifikasi pasar saka transaksi kuwi ing amarga mesthi ing sesuai karo sawijining kewajiban pambocoran fokus.'.