Operator UK wis dielingake dening Gambling Komisi (GC) ing carane padha kudu ngatur anyar totoan pasar ing hubungan kanggo wis direkam televisi nuduhake casino heist ora duggan pengiriman. Richard Watson, Program Direktur, Pelaksanaane lan Intelligence kanggo GC, kasebut ing Great British Panggangan off lan Strictly Teka Dansa ing layang casino heist wengi sesanti salah. BBC pokrol wrote kanggo bookmakers pungkasan taun voicing sing discontent liwat aturan saka rintangan ing kasil saka wis direkam Panggangan Off nuduhake besplatne slot igre bez registracije.

Srengenge kacarita ing oktober sing Ladbrokes conducted lan diselidiki sawise nemokake sing 42 anyar akun customer wis dibukak dening pemain karo pranala menyang BBC buruh lan Katresnan Productions, kang independen mrodhuksi gambar besplatne poker igre na aparatima. Operator njupuk 529 bets liwat akun curiga ing total. Ing taun 2011, Strictly Teka Dansa kang 2007 juara Alesha Dixon nyariosaken salah siji saka gambar kang prodhusèn wis menangaké £8,000 dening totoan ing dheweke kanggo menang seri besplatne slot igre bejo lady.

GC ngandika ing huruf: "Ana wis bola kedadean saka operator aturan pasar ing pemandangan-direkam televisi program kayata Great British Panggangan Off, Strictly Teka Nari lan liyane anyar pasar, ing ngisor iki kang lapuran media muncul suggest sing ana masalah saka integritas besplatne slot igre bejo lady novomatic. "Ing donya saka media sosial lan komunikasi cepet, kasil saka pasar iki kamungkinan kanggo dadi dikenal kanggo tau-ngembangaken klompok konsumen sadurunge asil resmi announced. Mulane kita mbutuhake operator pasar iki kanggo nduduhake api manajemen risiko digandhengake ing supaya kanggo mesthekake padha njejegaké lisènsi dislametaké.".