Nalika negara Illinois wis nandhang kurangé populasi ing casino bathi, Hollywood Casino Joliet tetep salah siji panyiapan sing terus kanggo nggawe dhuwit nalika dibandhingake kanggo taun pungkasan carane akeh iku infinix panas 9 ing slot.
Hollywood Casino iki bisa kanggo nggawa ing $115,9 yuta saka januari November diatur ing kuitansi reged kang luwih saka $112.2 yuta entuk sak pigura wektu sing padha taun pungkasan. Ing Illinois Game Papan dirilis tokoh sadurungé sasi iki, kang sijine Joliet ajang minangka ndhuwur earner kanggo Illinois. Kanggo sasi November, casino iki bisa kanggo entuk $9.5 yuta kang $.5 yuta luwih saka sasi pungkasan taun sing padha. Harrah kang Casino saka Joliet wis ora supaya bejo ing wilayah saka bathi, entuk $181.5 yuta taun pungkasan saka januari kanggo desember lan mung $170.8 yuta sak pigura wektu sing padha.
Kanggo November, Harrah kang weruh tipis gulung saka $16.5 yuta kanggo November 2014 kanggo entuk $15.7 yuta taun iki ing November. Sepuluh kasino saka negara padha bisa kanggo nggawa ing total $6.5 yuta ing bathi negara karo Des Plaines Kali Kasino entuk paling ing $32,9 yuta carane akeh iku infinix panas 9 lite ing slot. Industri video game durung cukup uga, entuk $19.7 yuta ing November, a full siji yuta dolar luwih saka November 2014 pangentukan carane akeh iku infinix panas 9 ing nigeria slot. Mesin Video game sing ana ing tambahan acara, ora mung kasino, karo 70 perusahaan nyediakake luwih saka 260 game terminal kanggo muter game.
Iki, ing kajaba iku kanggo ewu mesin ing dadi-disebut 'casino kafe'. gerakane paling apik saka poker.