Las Vegas basis pangembang lan operator saka dhuwur-mburi hotel kasino, Wynn Resorts Ltd. (NASDAQ: WYNN), wis dijenengi Erik Hansen (digambarke) page sawijining Kepala Sokongan Pejabat tangan paling apik poker ing donya.
Mentas digawe posisi bakal weruh Hansen daya karo ngembangaken perusahaan energi mundhut barang utowo jasa gol lan global sokongan strategi paling poker tangan. Gadhah njabat minangka perusahaan Direktur mundhut barang utowo Jasa wiwit 2016, Hansen tanggung jawab kanggo gampang sawetara ekstensif sokongan lan energi dianyari proyèk asil ing Wynn Resorts dadi pimpinan ing lingkungan pengurus kekaisaran casino bronx new york. Hansen kang paling kacathet upoyo wis rembagan, construction lan bukaan saka Wynn Solar Fasilitas, dewekan solar photovoltaic project dumunung ing 160 hektar ing Fallon, Nevada; manajemen perusahaan kang pamindhahan kanggo mbukak pasar energi; lan pembangunan saka energi sumber rencana sing melds page mikro kothak kanggo implementasine ing salah siji saka resorts dumunung ing Encore Boston Pelabuhan properti ing Everett, Massachusetts kaisar palace casino online ora bonus simpenan.
Saiki anggota saka Nevada Gubernur kang Cpc ing Energi Pilihan, Hansen wis luwih saka waktu saka abad saka pengalaman kekaisaran casino ala ngalahake jackpot. Miturut release penet, karir wiwit ing industri energi, duwe ngginakaken luwih saka dasawarsa ing macem-macem vena kalebu transmisi privasi lan kontrak, dagang daya, project kepemimpinan lan pangembangan bisnis. Sadurunge gabung Wynn Resorts Ltd., panjenenganipun dianakaké posisi Wakil Presiden kanggo EnergySource, makili sawetara saka sudhut Nevada kang paling gedhe energi pelanggan ngecakup game, pertambangan, keperluan, pusat data lan industri teknologi.

EVP lan Pitutur Umum kanggo Wynn Resorts Ltd., Kim Sinatra, ngandika, "Erik wis buktiaken dadi visionary minangka kita terus kanggo deepen perusahaan kita sokongan strategi lan nggawe monumental gerakane menyang njupuk kontrol saka energi kita mangsa." "Kang pengalaman ngluwihi antarane kabeh facets saka lingkungan pangayoman lan angger-angger pamaréntahan, lan pangerten saka nglereni-pinggiran teknologi bakal terus kanggo wangun kita nggunakake saka generasi anyar saka iso dianyari sumber daya," ngandika Sinatra. Ing liyane Wynn Resorts Ltd.news, pejabat perusahaan bubar disampekno kanggo Massachusetts Game Komisi sawijining $2,5 milyar casino project dumunung ing 33 hektar ing Mistik Kali tetep ing target kanggo juni 2019 mbukak. kaisar palace casino jam dagang.