Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta.
Gurita tabuh kanggo rol, persisting saindhenging giliran free, lan yen bonus dianugerahi pamuter nggabung Otis metu ing banyu ing panelusuran kanggo sing tenan nyekel amba, karo telung kesempatan kanggo menang. Minangka judhul tabet, tema iku kabeh babagan perikanan lan efforts hara angler Otis kanggo pancing soko amba cukup kanggo brag babagan saka gedhe lake kang formulir sokongan casino beryl st brevin. Fitur utama saka game iku Panas alam Bébas, kang bisa nggedhekake munggah kanggo 2 posisi ing kabeh pituduh nalika ndharat lan memicu caket alam bébas re-giliran.
Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks casino hukum super bowl ad. "Ing release saka Salinan Kucing purr-fectly nduduhake versatility lan ombone saka mréntahaké ana dening NetEnt game portofolio," Simon Hammon, kepala product officer NetEnt, ngandika.

Mriksa metu trailer kene: Clowder saka Cats isi reels NetEnt wis dibukak wulunen kurban karo release saka "Salinan Kucing," lima-rol, 25-payline slot video nampilaken warni clowder saka kutha roaming felines casino le 4 champs elysees. Fitur kalebu Giliran Free, Bonus simbol, alam Bébas substitutions, Dibandhingke simbol, Dibandhingke Wilds lan Salinan Kucing fitur kabeh digawe dening kualitas animasi lan jazz-inspirasi soundtrack casino le brezet kagiatan ferrand.