Ing Westgate SuperBook wis Nashville Mangan minangka favorit ing 4/1 sampeyan kudu kangkang ing poker. Saka awal banget, ningali kasenengan, aku sumurup iku ana kamungkinan." Las Vegas bisnis ngomong Golden Knights wis gedhe kanggo bisnis. Vegas rampung NHL mangsa biasa karo kalima paling tcterms (109), menang Pasifik Divisi, lan pisanan pro hockey tim ing sawijining tondho mangsa kanggo nggayuh Piala Stanley Tambahan ing 38 taun sampeyan kudu tetep ing slot machine.
"Iku kang amba game playoff, lan aku tresna marang cara tim kita nanggapi." Ing februari, tim metu minangka favorit kanggo menang Piala Stanley sampeyan kudu mungkasi reels ing mesin slot. Nang, T-Mobile Arena ana luwih saka didol metu, karo 18,479 ing saksi aku ngimpi saka jeannie slot mesin.