Connecticut kang Foxwoods Resort Casino wis dadi paling anyar US game ajang kanggo incorporate 'stadion' gambling posisi menyang sawijining aturan sampeyan kudu mungkasi reels ing mesin slot.
Anyar Binibini Stadion pesawat-munggah rawuh duweni saka kemitraan karo KITA divisi saka game panyedhiya teknologi Novomatic. Rencana kanggo pranala munggah loro sistem supaya pemain ing salah siji ajang bisa muter wae saka game sing beda-beda tanpa ninggalake jog aku ngimpi saka jeannie slot mesin. Foxwoods' dhewe materi marketing anyar Binibini Stadion produk kalebu teks ing loro inggris lan Mandarin, lan nggambarake papat seneng enom pasuryan Asian, underscoring wigati saka Asia pirsawan kanggo kasino ing cantik akeh kabeh pasar aku ora ngerti slot mesin. Stadion-gaya elektronik tabel game pisanan dadi populer ing Asia kasino, utamané ing Macau, ngendi padha katon minangka cara circumventing mbatesi tutup ing nomer manggon tabel game aku ngimpi saka jeannie slot mesin app. Las Vegas Sands nggawa produk kanggo sawijining Sands Betlehem casino ing Pennsylvania pungkasan mangsa panas lan liyane kasino US wis cepet kanggo tindakake miturut. Connecticut liyane suku casino, ing Mohegan Srengenge, dibukak dhewe 41-jog stadion blackjack pesawat-up pungkasan taun ing ngisor iki menehi hasil karo tech panyedhiya Acak Master. Ing related wigati, Foxwoods announced ana sing wis mung nyewo Ming Mak minangka sawijining anyar VP saka Asia Marketing.