Nanging, revenue tansaya dening 5 persen kanggo $3.75 milyar poker turnamen tropicana atlantic city. "Ing wutah luwih cepet saka nongaming revenue indikatif saka pentinge nongaming fasilitas ing évolusi saka India game fasilitas," Meister ngandika ing laporan.

Meister serikat ing laporan sing ing longkangan antarane Native Amérika lan komersial kasino wis tau wis nyedhaki, karo mantan saiki makili 43.5 persen saka US casino game pasar lan sektor komersial accounting kanggo 44,2 persen. Miturut Indian Industri Game Laporan, dening ekonomi Alan Meister saka Nathan Associates, suku casino babagan direkam kalima sawijining sukses taun saka tambah revenue, kabeh-dhuwur wektu saka $28.9 milyar, lan 1,9 persen menek ing 2013 poker turnamen tips saka pros.

Laporan highlights sing revenue saka non-game fasilitas uga wis thukul, senajan Meister nandheske sing suku kasino bakal nyoba kanggo saingan karo sektor komersial ing Las Vegas ing ngarep. Nanging, senadyan ostensibly api sakabèhé tokoh, ana tetep sudhut target ing suku pasar poker turnamen tips kanggo wiwitan. Iki meh ora ngagetne; ing 2014 ana 489 suku kasino ing 28 negara, dilakokno dening 243 béda suku Native American, sing bebarengan mbukak saklawasé 352,000 mesin game lan 7,800 tabel game. Lan nalika revenue tansaya ing 20 negara, iku nolak ing wolung slot bonus - kabisat game-eurasia-tuko.

Ora ana owah-owahan ing urutan saka ndhuwur limang paling performing serikat ing syarat-syarat revenue, karo California anjog ing pack dening sawetara wates slot bonus 100 depan logo. Sauntara kuwi, wutah isih lags uga konco sawijining wis resesi tingkat saka 4 persen ing taun 2007. Sawetara saka tantangan ahead kanggo suku game kalebu tambah kompetisi saka game expansion, peraturan lan legal tantangan, mateng saka pasar game, lan perlu kanggo mréntahaké kanggo generasi sabanjuré saka tukang men game, Meister ngandika.