Tenis Integritas Unit (TIU) wis begalan prancis baris hakim David Rocher sawise kang ketemu guilty saka breaching totoan aturan.

Rocher wis begalan saka officiating kanggo 18 sasi, karo patang sasi dilereni soko tugas, lan kena denda sing jumlahe $5,000 kanggo manggonke 11 bets ing cocog tenis antarane januari lan oktober 2019, mangkono breaching aturan glethakaken metu ing Tenis Anti-Korupsi Program (TACP). Panjenenganipun ketemu guilty saka bejat TACP bagean D. 1.wong kang nyariosaken bilih, "ora dijamin wong bakal, langsung utawa ora langsung, wager ing kasil utawa aspek liyane saka sembarang acara utawa liyane kompetisi tenis."Baris hakim uga dikenani biaya karo gagal kanggo co-operate karo TIU diselidiki ing bagean F. 2.b, nanging tampil iki pangisian daya sawise dilakokake kanggo manggonke kasebat bets bonus sizzling 7 slot machine for sale. Ing kasus iki overseen dening anti-korupsi pangrungon pejabat Ian Pabrik QC, karo Rocher begalan kanggo nem sasi minangka asil saka totoan nyinggung lan 18 sasi – karo papat dilereni soko tugas – kanggo lack saka kerjasama.
Bans bakal mbukak ngrangkep saka tanggal ngatur ing 6 desember nganti 6 februari 2022, karo Rocher biso kanggo officiate utawa rawuh sembarang resmi sah tenis cocog ing periode sing slot bonus 1000 euro ora simpenan. Rocher nggabung saperangan liyane pemain tenis utawa pejabat bakal dicekal dening TIU ing sasi anyar, minangka integritas awak terus sawijining clampdown ing match-mbenakake. Pungkasan sasi, profesional spanyol tenes pamuter Enrique Lopez Perez iki begalan kanggo wolung taun sawise kang ketemu guilty saka match-mbenakake, nalika bulgaria pamuter Aleksandrina Naydenova iki begalan kanggo urip nalika iku gambling arep kanggo mbukak. Ing oktober, sedulur Karen lan Yuri Khachatryan ditampa bans kanggo padha nyinggung, karo Karen begalan kanggo urip lan Yuri dilarang saka muter kanggo 10 taun. nalika iku prancis dilat casino opening bali munggah.