s bagéan saka phase salah siji saka ing revamp, ana Widus Casino "bakal ditransfer menyang lokasi anyar" lan berubah minangka Hann Casino, juru perusahaan marang kita nalika iku gambling arep kanggo mbukak. Bukaan saka fasilitas disebut Swissôtel Hotels and Resorts iki uga diangkah kanggo mbukak ing pungkasan 2020, minangka bagéan saka ing phase pisanan saka expansion saka Clark casino resort.tahap kapindho saka project expansion saka komplek ana envisages mbenake lan rebranding saka Widus Hotel – yaiku ana akomodasi menara siji lan loro – menyang Hotel Mercure. Karya kuwi wis samesthine kanggo bakal rampung dening 2022, perusahaan ngandika, nambah sing isih digunakake ing budget kanggo tataran sing.mengko phase Anyar Clark Kutha pembangunan wis samesthine kanggo nambah Westin Hotel, lan akomodasi ing iklan Kemewahan Koleksi, saka Marriott International Inc nalika iku prancis dilat casino opening bali munggah. Iku uga bakal kurban loro liyane kursus golf lan liyane "campuran-nggunakake fasilitas," perusahaan wakil marang kita nalika iku gambling dianggep masalah.
Kuwi phase wis samesthine kanggo bakal rampung dening 2029, ditambahake wong, lan budget durung bisa finalised. nalika iku prancis dilat casino bukaan munggah.