Rincian cilik padha dicethakaké sawise Lee Hwee Yeow ngajokaké tuntutan hukum marang Wan Pacul Shack lan Sally Ho, kang ngandika wis diwanti-wanti marang kanggo tuku dhuwur-tingkat rencana investasi ing perusahaan. Miturut laporan ing Straits Times, investor pisanan ditampa sawetara ngasilake gambling camping sing nampa skrill. Pasangan kabaripun nyariosaken sing padha investor awal menyang SureWin4U, kang ngenalaken kanggo perusahaan ing 2012 best online casino australia roulette. Lee ngandika, bilih panjenenganipun wis milih kanggo nandur modal sawise ningali demo ing Marina Bay Sands ing juni 2013, sak kang investor ditampa bali ing investasi mung 45 menit sawise menehi dhuwit sing kanggo tim saka gamblers. Miturut Straits Times laporan, Ong wis ilang wiwit wektu sing ing situs web iki dijupuk offline best online casino betting sites.

Nanging, padha ngomong sing padha uga biso kanggo awis metu wiwit website tindak peteng best online casino australia slots. Individu padha prajanji ngasilake saka 6 persen kanggo 18 persen sasi, mbayar metu seprapat. Perusahaan, dikenal minangka SureWin4U, katon wis dibukak ing 2011.