Mantan pasuryan saka Saluran 4 Racing kanggo saklawasé 30 taun, saka agêng taun 1980-an kanggo 2012, John 'Big Mac' McCririck wis tilar donya esuk iki umur 79, sawise battling gerah kesehatan liwat sawetara taun kepungkur slot mesin ing okinawa jepang. McCririck sing ketemu fame antarane tanggung beda pirsawan ing taun-taun dening penampilan saka kasunyatan nuduhake, kayata Celebrity Big Brother lan Hells Pawon, ana akeh banget 'marmite' karakter slot mesin ing norfolk va. Ing flamboyant racing pundit, miwiti metu minangka wartawan kanggo olah rogo Urip ing taun 1970 kang sadurunge progressing kanggo televisi lan ITV ngendi kang muncul ing jaran racing gambaran. Nanging, iku ora nganti taun 1985 nalika anyar televisi saluran, Saluran 4 dadi UK saluran kanggo Racing Jaran lan wiwitan saka dawa mlaku program Channel 4 Racing slot mesin ing ontario oregon. McCririck digawe pamindhahan kanggo dadi trackside pundit kanggo Saluran 4 Racing lan nggunakake kang mesthi bookies 'Tic Tac' lan klambi khusus bebarengan karo gedhe overgrown sideburns, digawe wong cepet kenek karo racing pembuangan. Ing 2012 Saluran 4 Racing mutusaké kanggo dispense karo McCririck kang layanan kanggo siap metu 2013 racing mangsa.

A kaputusan sing disebabake Big Mac kanggo njupuk Saluran 4 kanggo employment pengadilan. Ing kasus krungu ing 2013, pengadilan salajengipun mrentah ing Channel 4 kang sih nalika bakal belterra casino indiana mbukak. McCririck godhong konco bojoné Jenny, sing ing umum kawigaten diarani dheweke minangka 'Booby' nalika bakal belterra casino mbukak munggah.